Seminarium: Forum för effektiv & tillgänglig kundservice

Välkommen till en ny härlig frukost tillsammans med oss på Kundo! Vi har nöjet att presentera två spännande talare: Tom Lindberg, Head of Online Sales and Services på DNA och Anna Ståhl, projektledare på Fastighetsbyrån.

Vi inleder morgonen med frukost och en kort presentation av Kundo, ett publikt forum som hjälper företag att minska belastningen på sin kundservice och ge snabbare information till sina kunder. Därefter kommer våra två huvudtalare att presentera hur ett kundserviceforum används hos DNA och Fastighetsbyrån.

anna_stahlAnna Ståhl, projektledare på Fastighetsbyrån
Fastighetsbyrån förmedlar var fjärde svensk bostadsaffär och använder Kundo Forum som support för ett nyutvecklat internt affärssystem. Mäklare och assistenter får en kunskapsbank som byggs upp av användarna, finns tillgängligt dygnet runt och minskar belastningen på support via e-post och telefon. Anna berättar också om hur first line support samarbetar med produktägare via Kundo, både för att ge användarna svar på sina frågor och för att förmedla förändringsönskemål.

 

TomTom Lindberg, Head of Online Sales and Services på DNA
DNA är en av Finlands tre största teleoperatörer med mer än 3 miljoner kunder. Som ett stort konsumentbolag har man en omfattande kundservice och mängder av kundkontakter varje dag. Tom Lindberg berättar hur deras forum har skapat en användargenererad kunskapsdatabas som minskar antalet samtal och mail från kunderna inom flera områden.

 

 

För vem?

För dig som arbetar med kundservice, digital marknadsföring och kundinflytande så kommer detta vara ett spännande seminarium.

Var och när?

När: Den 16 mars 2016. Välkomna från kl. 07.40.
Var: Summit Tidningshuset, Rålambsvägen 17 Stockholm (karta) Närmaste tbana: Thorildsplan.

07.40-08.00— Frukost
08.00-09.20— Seminarium

Seminariet kommer även att sändas live. Skicka ett mail till anna@kundo.se om du vill få en länk till liveströmmen.

Anmäl dig!

Anmäl dig här senast den 14 mars. Seminariet är givetvis kostnadsfritt. 
Glöm inte att ange om du har några allergier vi bör ta hänsyn till!

Har du frågor? Kontakta Anna Degrell, anna@kundo.se

 

Kommentera