Boka en demo

Välj en eller flera tjänster nedan.
Lämna ditt telefonnummer här så kontaktar vi dig för en demonstration av vad Kundo kan göra för din organisation.

Årets Kundoredaktör 2016!

30 december, 2016

Nytt för året är utmärkelsen Årets Kundoredaktör, ett pris där vi vill hylla en person som gjort något extra för sitt forum och för besökarna. Någon som tar det där extra ansvaret, bygger relationer och underlättar för sina kollegor med hjälp av forumet.

Det finns väldigt många fantastiskt duktiga Kundoredaktörer bland våra kunder och vi fick in massor av fina nomineringar men en nominering stack ut lite extra.

Och Årets Kundoredaktör 2016 är….

Sandra Ericsson, SBAB Bank!

Med motiveringen:
Sandra tog från början, som ansvarig för SBAB Banks forum, ägandeskap, strukturerade och gjorde forumet mer lättöverskådligt. Det resulterade i att forumet gick från att ha varit en “klagomur” till ett lättanvänt frågeforum där sidvisningarna ökade och antalet inkommande frågor minskade rejält!

Sandras arbete visar tydligt att ett välstädat och strukturerat forum hjälper er att minska mängden upprepade frågor och öka spridningen av redan besvarade frågor ännu mer än ett forum som inte vårdas.

czfdlohweaaccvh

Besök SBAB Banks forum här!

Vill ni har tips om hur ni, med små medel, kan få till ett mer välvårdat forum? Maila success@kundo.se så hjälper vi er komma i ordning.

Liknande bloggposter

    New call-to-action