Boka en demo

Välj en eller flera tjänster nedan.
Lämna ditt telefonnummer här så kontaktar vi dig för en demonstration av vad Kundo kan göra för din organisation.

Bästa Kundoforumen 2017

15 december, 2017

Kundo

På Kundodagen den 17 december utsågs årets tre bästa Kundoforum! Detta görs varje år för att lyfta fram forum som skapar extra stort värde för kunder och företag. Som vanligt kom det in många bra nomineringar och antalet fantastiska forum blir bara fler för varje år!

Årets vinnare är...

ARLA

Arlas välskötta forum hjälper tusentals besökare med deras frågor varje månad. Genom att smart och proaktivt uppdatera forumets innehåll för att föregå konsumenternas frågor så har man minskat antalet inkommande ärende hela med 65 procent. Arla förstod tidigt värdet av att kunna erbjuda konsumenterna en uppdaterad självhjälp, och att man dessutom valt att inkludera en av sina bönder som redaktör tycker vi är riktigt häftigt! Läs vårt case om hur Arla lyckats med sitt forum.

Besök ARLAs forum

På delad andraplats...

Santa Maria

Precis som för Arla så har Santa Marias forum resulterat i ett minskat inflöde av konsumentfrågor. Redan efter två månader så kunde man se att inkommande frågor minskat med hela 85 procent. Forumets positiva effekt har även resulterat i förkortade telefontider. Samtidigt upplever man att forumets transparens gjort att hela organisationen fått en bättre inblick in den dagliga dialogen med konsumenterna. Snyggt jobbat Santa Maria!

Besök Santa Marias forum

Livsmedelsverket

Livsmedelsverkets forum är ett stort forum med nästan 50 redaktörer. Här arbetar alla gemensamt med att svara på frågor kring allt som rör mat, hälsa, kontroller och lagar och regler inom livsmedel. Deras grupp av huvudredaktörer gör ett fantastiskt jobb med att löpande hålla forumet städat och uppdaterat trots ett högt inflöde av nya frågor. Forumet är inte bara snyggt, välskött och värdeskapande, det lär oss väldigt mycket spännande om mat.

Besök Livsmedelsverkets forum

Stort grattis till alla medarbetare på Arla, Santa Maria och Livsmedelsverket!


Vill ni ha tips på hur ni kan jobba smartare i era produkter från Kundo? Är ni inte redan kunder men intresserade av att höra mer? Kontakta er Success Manager eller boka en gratis demo på Kundo.se så ringer vi upp dig och berättar mer.

Liknande bloggposter

    New call-to-action