Boka en demo

Välj en eller flera tjänster nedan.
Lämna ditt telefonnummer här så kontaktar vi dig för en demonstration av vad Kundo kan göra för din organisation.

Har ni årets Kundoforum 2016?

Publicerad August 26, 2016 av Anna Degrell

Nu är det dags för årets kanske mest prestigefulla pris...

Har ert forum vad som krävs för att bli årets Kundoforum 2016?


Vi på Kundo älskar kundservice och vill därför lyfta fram de företag som gör kundservice extra bra och värdefull.

Har ni ett forum som är uppskattat av era kunder, ser riktigt snyggt ut, har underlättat ert arbete eller bara innehåller riktigt mycket bra frågor och svar? Då kanske ert forum har vad som krävs för att bli Kundos bästa forum!

Förra året tog SJ hem priset med sitt välvårdade och strukturerade forum. Läs motiveringen och vilka som tog hem 2:a och 3:e priset här.

Den organisation som vinner årets Kundoforum 2016 får en gratis och mycket uppskattad utbildning i skrivteknik och kundbemötande med oss på Kundo och språkkonsulten Anna Hass (värde 16 000kr). Läs om utbildningen här. Självklart kommer vi också att utse en ärofull 2:a och 3:e plats!

Berätta varför just ert forum bör vinna! Skicka din motivering till success@kundo.se. Skicka gärna med exempel på värdefulla, roliga och välbesökta inlägg i ert forum.

I år har vi dessutom det stora nöjet att presentera ytterligare ett pris, nämligen årets Kundoredaktör 2016

Vissa organisationer har den där kollegan som gör det lilla extra för kunderna. Är det kanske du eller din kollega? Finns det någon som tar det där extra ansvaret för ert forum eller är ruggigt bra på att skriva trevliga svar och skapa fina relationer till era kunder? Då är den personen helt klart en kandidat att bli årets Redaktör!

Skicka oss en motivering till varför du eller din kollega förtjänar titeln årets Kundoredaktör till success@kundo.se, vi vill gärna se exempel på tydliga eller roliga svar eller andra saker som gör dig eller kollegan till årets Kundoredaktör. Vinnaren av årets Kundoredaktör vinner biobiljetter!

 Vi vill gärna ha era motiveringar senast 23 oktober. Vinnarna presenteras på Kundos användarträff i november.

Senaste blogginläggen