Boka en demo

Välj en eller flera tjänster nedan.
Lämna ditt telefonnummer här så kontaktar vi dig för en demonstration av vad Kundo kan göra för din organisation.

Kundo Chat - Snabb och personlig kundservice

Publicerad October 11, 2016 av Björn Lilja

I början av oktober lanserade vi Kundo Chat, vår tredje produkt för digital kundservice. Bland de första kunderna ut finns Apoteket, Barncancerfonden och Marginalen Bank.

kundo-chatKundo Chat är en digital kanal för närmare kundkontakt. Idag förväntar sig de flesta kunder ett personligt bemötande och snabba svar. Med Kundo Chat kan ni därför prata direkt med kunderna på er webbplats och vara lika personliga som i ett telefonsamtal. I chatten behöver kunderna inte vänta lika länge på sin tur, eftersom ni kan hantera flera konversationer samtidigt eller effektivt fördela dem mellan er.

Precis som våra övriga produkter är Kundo Chat mycket lättanvänd och gränssnittet gör det enkelt och roligt för kundservicemedarbetare att arbeta i verktyget.

 

Kundo Chat passar lika bra för den mindre som den stora kundserviceorganisationen, oavsett om ni får 5 eller 500 chattar per dag. För ett effektivt och kundanpassat bemötande kan ni använda färdiga svar och skapa separata chattkanaler för olika målgrupper och behov. Under chatten ser du kundens aktivitet på er webbplats vilket hjälper dig att ge ett mer situationsanpassat svar. Efter en avslutad konversationen är chatten tillgänglig och sökbar i Kundo och kan enkelt tilldelas, kategoriseras och följas upp som ett ärende i efterhand.

kundo-chat-2

Statistik och rapporter för antal chattar, svarstider och typer av ärenden finns tillgängligt direkt i Kundo och via månadsrapporter.

Kundo Chat fungerar sömlöst tillsammans med våra övriga produkter för kundservice. Alla ärenden samlas i en gemensam dashboard och ni får ett enda verktyg för er digitala kunddialog. Precis som för våra övriga produkter uppfyller vi alla högst ställda krav på datalagring och hantering av personuppgifter inom EU.

Chattens utseende kan lätt anpassas till er webbplats och grafiska profil. Självklart kan era besökare även chatta med er direkt i mobilen!

Vill du veta mer om Kundo Chat? Välkommen att kontakta oss för en demo!

Senaste blogginläggen