Boka en demo

Välj en eller flera tjänster nedan.
Lämna ditt telefonnummer här så kontaktar vi dig för en demonstration av vad Kundo kan göra för din organisation.

Kundo stödjer Team Rynkeby - God Morgons insamling till Barncancerfonden 2019

2 januari, 2019

När världens största multinationella välgörenhetscykellag, Team Rynkeby - God Morgon cyklar till Paris i sommar för att stötta kampen mot barncancer blir det med hjälp av Kundo.

Vi på Kundo kan glatt meddela att vi är stolta guldsponsorer till välgörenhetscykellaget,Team Rynkeby - God Morgon. Sponsorskapet är på 35.000 kronor som går oavkortat till Barncancerfondens arbete med att utrota barncancer.

I år har vi på Kundo valt att skänka hela 105 000 kronor till välgörenhet, där en tredjedel går till Team Rynkeby och deras insamling till Barncancerfonden. Vi gör detta i en tillväxtfas där vi faktiskt inte går med vinst, vilket känns fint.

100 procent till barn med cancer

Det är den 18:e gången som TR-GM cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer och deras familjer. Cykellaget består i år av 2100 cyklister och 450 servicedeltagare fördelade på 54 lag i sju länder; Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Färöarna och Tyskland.

Utöver det att deltagarna i TR-GM ska komma i form inför cyklingen till Paris så ska de också samla in pengar till Barncancerfonden. Deltagarna bekostar själva sitt deltagande och juiceproducenten God Morgon täcker projektets centrala omkostnader, vilket betyder att alla pengar som deltagarna samlar in går oavkortat till en av de organisationerna som Team Rynkeby Fonden samarbetar med i Europa. I Sverige går pengarna oavkortat till Barncancerfonden.

- Huvudparten av pengarna går till att finansiera forskning inom barncancer. Barncancer är fortsatt den sjukdom som tar flest barns liv i åldrarna 1-15 år och det är allt för många barn som får allvarliga biverkningar av behandlingen, säger Paul Chronqvist Svensson, Country Manager för TR-GM Sverige.

Team Rynkeby - God Morgon samlade 2018 in 34,9 miljoner till Barncancerfonden i Sverige.
Cykellaget kör till Paris mellan den 29e juni och 6e juli 2019.

Om Team Rynkeby - God Morgon

Team Rynkeby - God Morgon är ett internationellt välgörenhetsprojekt som varje år cyklar till Paris för att samla in pengar till förmån för svårt sjuka barn. I Sverige går pengarna oavkortat till Barncancerfonden. Första året, 2002, var det 11 cyklister som cyklade. Idag är det 2100 cyklister från: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Färöarna, Island och Tyskland som arbetat med att samla in pengar och donationer för att stödja de lokala välgörenhetsorganisationerna.

Läs mer på www.team-rynkeby.se