Boka en demo

Välj en eller flera tjänster nedan.
Lämna ditt telefonnummer här så kontaktar vi dig för en demonstration av vad Kundo kan göra för din organisation.

Nu kör vi igång, för tredje året i rad: Årets Kundoforum!

Publicerad October 15, 2017 av Anna Degrell

Ill_kundo_girl_boy_cheering_flags

Nominera ert forum till Årets Kundoforum 2017

Vi på Kundo älskar kundservice och vill därför lyfta fram de företag som gör kundservice extra bra och värdefull. Har ni ett forum som har underlättat ert arbete, är uppskattat av era kunder, eller bara innehåller riktigt mycket bra frågor och svar? Då kanske ert forum ska nomineras till Kundos bästa forum!

Förra året tog WWF hem priset med ett forum som på ett snyggt och välskött sätt lyckas hantera både små och stora frågor. Läs hela motiveringen samt vilka som kom på 2:a och 3:e plats här. 

Den organisation som vinner årets Kundoforum 2017 vinner en mycket uppskattad utbildning i skrivteknik och kundbemötande med en språkkonsult från Kundos samarbetspartner Expressiva (värde 16 000kr). Självklart kommer vi även i år att utse en ärofull 2:a och 3:e plats!
Berätta varför just ert forum bör vinna! Skicka din motivering till success@kundo.se. Skicka gärna med exempel på händelser eller värdefulla, roliga och välbesökta inlägg i ert forum.

Vi har också nöjet att även i år presentera priset: Årets redaktör 2017!

Alla organisationer har den där kollegan som gör det lilla extra för kunderna. Är det kanske du eller din kollega? Finns det någon som tar det där ansvaret utöver det vanliga, för ert forum eller är ruggigt bra på att skriva trevliga svar och skapa fina relationer till era kunder? Då är den personen helt klart en kandidat att bli årets redaktör! Ill_swedish_service_transp

Skicka oss en motivering till varför du eller din kollega förtjänar titeln årets Kundoredaktör till success@kundo.se, vi vill gärna se exempel på tydliga eller roliga svar eller andra saker som gör dig eller kollegan till årets redaktör. Vinnaren av årets Kundoredaktör vinner biobiljetter!

Vi vill gärna ha era motiveringar senast den 10 november. Vinnarna presenteras på Kundodagen den 7 december.

Har du frågor , tveka inte att höra av dig. Du kan alltid maila success@kundo.se eller svara på det här mailet.

Senaste blogginläggen