Boka en demo

Välj en eller flera tjänster nedan.
Lämna ditt telefonnummer här så kontaktar vi dig för en demonstration av vad Kundo kan göra för din organisation.

Nu börjar vi utveckla Kundo Knowledge

Publicerad November 23, 2016 av Björn Lilja

Nu påbörjar vi utvecklingen av vår fjärde produkt: Kundo Knowledge är ett verktyg som enkelt låter er publicera längre guider och kunskapsartiklar.

Här vill vi ge en försmak av hur produkten kommer att se ut och fungera. Bilderna nedan visar bara exempel och representerar inte riktiga kunders användning av produkten.

Guiderna i Kundo Knowledge publiceras i en eller flera kategorier och är sökbara. När du skriver en guide har du stöd för formatering av text, rubriker och bilders placering så att ni enkelt kan formatera översiktliga guider och kunskapsartiklar.

5-las-en-guide

Guider kan sparas som utkast för att exempelvis granskas av en medarbetare innan de publiceras. Vid förhandsgranskning ser ni i samma vy hur guiden ser ut både på dator, telefon och läsplatta.

Eftersom det är viktigt att information alltid är uppdaterad har Kundo Knowledge inbyggt stöd för regler och påminnelser som hjälper er att löpande granska innehållet. Ni kan utse en innehållsansvarig person för varje artikel så att rätt person får påminnelser när det är dags för granskning.

Om ni redan har ett forum på Kundo kan Knowledge också integreras med detta: Resultat från både forum och guider visas då när besökare söker i kunskapsdatabasen.  Tillsammans blir Knowledge och Forum två perfekta partners: I kunskapsdatabasen publicerar ni längre guider och lite mer statiskt innehåll medan forumet blir ett kraftfullt komplement av kundernas frågor.

Guider publiceras enkelt direkt via Kundo och era medarbetare på kundservice kontrollerar på så sätt en större del av den viktiga informationen till kunderna och ni slipper vänta på att er informations- eller webbavdelning ska uppdatera hemsidan med den senaste informationen.

Besökare som läser en guide kan med en tumme upp/ned ge feedback på innehållet och enkelt välja att kontakta er om de inte fick hjälp. Längst upp i kunskapsdatabasen finns också en meny som snabbt tar besökaren tillbaka till er webbplats eller andra platser ni länkar till.

Precis som Kundo Forum kan er kunskapsdatabas enkelt anpassas till er grafiska profil, ingen utveckling eller inblandning av er IT-avdelning krävs. Det går också att skydda en kunskapsdatabas bakom inloggning för att användas som en del av ett intranät och bara göras tillgänglig för vissa grupper av medarbetare, leverantörer eller liknande.

Vill du ha mer information när det närmar sig lansering? Lansering av Kundo Knowledgebase är planerad till våren 2017.  Prenumerera på vårt nyhetsbrev så blir du bland de första att veta!

Har du frågor? Kontakta gärna oss så berättar vi mer om Kundo Knowledge redan nu.

 

    Senaste blogginläggen