Boka en demo

Välj en eller flera tjänster nedan.
Lämna ditt telefonnummer här så kontaktar vi dig för en demonstration av vad Kundo kan göra för din organisation.

Välkommen på seminarium: Effektiv och engagerande kunddialog

Publicerad October 17, 2016 av Anna Degrell

Kom och ät frukost tillsammans med oss på Kundo! Vi har nöjet att presentera två mycket intressanta talare: Barncancerfonden och Marginalen Bank!

Vi inleder morgonen med frukost och en kort presentation av Kundo, ett publikt forum som hjälper företag att minska belastningen på sin kundservice och ge snabbare information till sina kunder. Därefter kommer våra huvudtalare att presentera hur ett kundserviceforum kan användas i deras olika branscher.

barncancerfonden-logoFredrik Annmo & Nathalie Lindblad, Givarservice Barncancerfonden
Barncancerfonden har använt Kundo sedan 2013. Barncancerfonden har väldigt varierande kontaktytor mot allmänheten - där organisationens givarservice möter drabbade familjer, givare, forskare och vetenskapligt intresserade. Fredrik och Nathalie kommer prata om hur de använder Kundos verktyg för att kunna erbjuda högsta möjliga servicenivå, oavsett anledning till att man kontaktat Barncancerfonden.


marginalen_bank-logo2Anna Martinkari, CDO och Anton Mägi Hurtig, Gruppchef Kundservice, Marginalen Bank
Marginalen Bank arbetar aktivt med att inkludera hela organisationen i arbetet med kunden. I det ingår att proaktivt hitta nya sätt att ta tillvara på och få in all information som kunderna bidrar med via feedback och frågor, i processer och produktutveckling. Kundo, både forum och den nyligen implementerade chatten är viktiga delar i bankens strategi för att möta de växande kraven som finns på ”intelligent” service i alla kanaler. Hör Anna och Anton berätta om vägen framåt och hur banken ser Kundo som en del i den övergripande digitala transformationsresan.

För vem?

För dig som arbetar med kundservice, kommunikation, digital marknadsföring, webbstrategi så kommer detta vara ett spännande seminarium.

Var och när?

När: Torsdag den 17 november 2016. Välkomna från kl. 07.45.
Var: Summit Tidningshuset (DN-skrapan), Rålambsvägen 17, Stockholm (karta). Närmaste T-bana: Thorildsplan

07.45-08.00— Frukost
08.00-09.20— Seminarium

Hur anmäler jag mig?

Anmäl dig här! senast den 15 november. Seminariet är givetvis kostnadsfritt. 
Glöm inte att ange om du har några allergier vi bör ta hänsyn till!

Seminariet kommer även att sändas live. Skicka ett mail till office@kundo.se om du inte kan delta på plats och vill få en länk till liveströmmen.

Har du frågor? Kontakta Anna Degrell, anna@kundo.se

 

Senaste blogginläggen