Boka en demo

Välj en eller flera tjänster nedan.
Lämna ditt telefonnummer här så kontaktar vi dig för en demonstration av vad Kundo kan göra för din organisation.

Kom till Kundodagen och träffa andra redaktörer!

Publicerad October 26, 2017 av Anna Degrell

Vill du träffa andra redaktörer som jobbar i Kundos verktyg, får chansen att byta erfarenheter och dela med dig av egna tips? Boka in den 7 december!

Ill_kundo_girl_cheering_flags_transp@2x

Välkommen till Kundodagen!

Den 7 december är den populära Kundodagen tillbaka! Vi har mycket att prata om, både för Kundo Mail och Kundo Forum! Så lägg in den 7 december i kalendern och kom förbi, byt erfarenheter med andra redaktörer och låt dig bli inspirerad. 

På förmiddagen kommer vi att fokusera på Kundo Mail. Du får möjlighet att ta del av vad som händer med produkten, bli inspirerad, träffa och byta erfarenheter med andra som arbetar i Kundo Mail på ett eller annat sätt.

ill_enduser_capboy_vmark_flag_transp@2xUnder eftermiddagen så övergår Kundodagen till att handla om Kundo Forum. Du får möjlighet att prata och byta erfarenheter med andra redaktörer om ert arbete i forumet. Under eftermiddagen kommer också en av våra kunder Forex Bank berätta om hur de arbetar med Kundo i sin kundservice. Vi kommer även dela ut priset för Årets Kundoforum och Årets Kundoredaktör! Glöm inte att nominera ert forum och en redaktör! (mer information längre ner i inbjudan)

Dagen kommer också att bjuda på en inblick i vad som händer på Kundo, både nu och framöver. Men det största fokuset ligger såklart på arbetet i de båda produkterna och en chans för dig att träffa andra Kundoredaktörer.

När och var?

Den 7 december från kl.9:00 
9:00-11:30: Kundo Mail
13:00-16:00: Kundo Forum

Plats: Tidningshuset (DN skrapan), Rålambsvägen 17, Stockholm. Närmaste tbana: Thorildsplan.

Preliminär agenda:

Ill_swedish_service_transp9:00: Välkomstfika
9:30: Nytt på Kundo
10:00: Kundo Mail
11:30: Avslut, Kundo Mail

-Lunch för dig som ska vara med hela dagen-

13:00: Välkomstfika
13:20: Nytt på Kundo (Samma som på förmiddagen)
13:50: Kundo Forum
16:00: Avslut, Kundo Forum.
(En detaljerad agenda kommer närmare eventet)

På förmiddagen börjar vi dagen med en god fika och under eftermiddagen bjuds det på snittar och dryck. Deltar du på hela Kundodagen så kommer det att bjudas på en lättare lunch.

Du är välkommen att delta hela dagen eller bara på den del som är relevant för dig.

Träffen är gratis men platserna är begränsade, det är därför först till kvarn som gäller och max 4 deltagare per organisation.

Anmäl dig till Kundodagen här!

    Senaste blogginläggen