Boka en demo

Välj en eller flera tjänster nedan.
Lämna ditt telefonnummer här så kontaktar vi dig för en demonstration av vad Kundo kan göra för din organisation.

Video: Seminarium om Kundo Forum med Barncancerfonden och Marginalen Bank

22 november, 2016

Den 17 november höll vi ett välbesökt frukostseminarium. Förutom talare från Kundo hade vi denna gång äran att lyssna på våra kunder Barncancerfonden och Marginalen Bank. De presenterade båda hur de arbetar med Kundos produkter, med fokus på Kundo Forum.

Barncancerfonden är en välkänd och uppskattad svensk välgörenhetsorganisation som arbetar med att bekämpa barncancer och bidra med stöd till drabbade barn, ungdomar och deras familjer.

Barncancerfonden har använt Kundo sedan 2013 och har sedan dess ökat sin insamling kraftigt. Som välgörenhetsorganisation har man stora krav på kostnadseffektivitet och trots fler gåvor, mail och telefonsamtal så har antalet medarbetare på givarservice under perioden inte vuxit. Fredrik Annmo och Nathalie Lindblad berättar hur de arbetar med Kundo Forum och Mail för att hantera återkommande frågor och stora anstormningar vid särskilda händelser.

Marginalen Bank erbjuder tjänster inom kreditkort, lån, sparande, leasing, fakturaköp m.m. till över 300 000 privat- och företagskunder. Anton Mägi Hurtig berättar om hur banken med Kundo Forum når ut med de flesta svar även utanför sina öppettider, hur kunder kan hjälpa varandra utan inblandning från kundservice och hur chefer och specialister inom olika produktområden engageras i kundserivce med hjälp av forumet.

Anna Martinkari, Chief Digital Officer, berättar också om hur Marginalen Bank arbetar med att hantera och anpassa sig i det förändrade kundservicelandskapet.

Här kan du titta på hela seminariet:

00:00 Jonatan Larsson, COO på Kundo, berättar om produkten Kundo Forum
14:46 Fredrik Annmo och Nathalie Lindblad, gruppledare och kundansvarig, Barncancerfonden
32:40 Anna Martinkari och Anton Mägi Hurtig, Chief Digital Officer och gruppchef kundservice, Marginalen Bank

Vill du veta mer om Kundo Forum? Här kan du:

 

Liknande bloggposter