Boka en demo

Välj en eller flera tjänster nedan.
Lämna ditt telefonnummer här så kontaktar vi dig för en demonstration av vad Kundo kan göra för din organisation.

Ny smart widget för att integrera Kundo Knowledge direkt på er webbplats

22 januari, 2018

Vill ni göra det enklare för besökare på er webbplats att hitta den hjälp och information de behöver? Med vår nya widget för Kundo Knowledge kan ni enkelt integrera er kunskapsbank från Kundo direkt på er webbplats. Widgeten presenteras som en diskret knapp på alla sidor där du vill att besökaren ska ha tillgång till er kunskapsbank.

Genom att klicka på knappen så får besökaren direkt tillgång till att söka bland alla era guider och all information de kan tänkas behöva, utan att lämna er webbplats. Har ni ett forum från Kundo så kan besökaren även söka bland era foruminlägg direkt från widgeten. Hur bra som helst!

Guide: Läs vår enkla guide till hur ni lägger till widgeten på er webbplats

Läs mer och boka en kostnadsfri demo av Kundo Knowledge på kundo.se/knowledge.

 


Om Kundo Knowledge

Kundo Knowledge är en modern och enkel kunskapsbank som kan användas både internt av medarbetarna och externt för era kunder. En smart tilläggstjänst till befintliga produkter från Kundo där ni enkelt kan skapa och dela information, guider och instruktioner.

Kundo Knowledge sköts självklart i samma smarta verktyg som alla andra produkter från Kundo. Det går snabbt att komma igång, och ni stylar det enkelt så att det matchar företagets profil.

New call-to-action

Liknande bloggposter

    New call-to-action